Hämnden är ljuv, ska köpa mig en slagborr!*

Hata är ett starkt ord jag bara använder i ytersta nödfall! Det här är ett sånt fall så byt sida om ni är känsliga! 
JAG HATAR MINA GRANNAR!!!
Hurihelvete kan man börja borra klockan sju en lördagmorgon när man bor i lägenhetshus? Borra, banka, slå, krika gapa. You name it, har varit ett jävla liv däruppifrån hela morgonen! Å seriöst, hur mycket kan man ha att borra? Dom håller på fortfarande!!!
Det är inte första gången heller! Inte blir det bättre av att det alltid, och jag menar verkligen ALLTID är ett jäkla liv däruppifrån, det flyttas möbler(dragandes på golvet), det bankas och hamras...Otrevliga är dom också, tror jag har fått ett Hej tillbaka en gång av hundra det senaste året!  ja listan kan göras lång och nu har jag fanimig fått nog! Jag blir tokig! Ska ge dom min allra bästaste Bitchlook nästa gång jag möter dom itrappen och kanske tom vräka ur mig nån bitchig kommentar. Det är inte likt mig men nu jävlar har det gått för långt!


Visst, vill man ha lugn och ro och knäpptyst omkring sig ska man bo i en stuga i skogen och inte inne i stan i lägenhet. Lite liv och rörelse får man räkna med! Det köper jag och jag säger ingenting om liv och rörelse men jag tycker däremot att man ska visa respekt för sina grannar! Det ser jag som självklart! Kan man inte det så kanske även den personen ska bo i en stuga i skogen! Va fan det finns ju regel på att det ska va tyst efter ett visst klockslag på kvällarna, men morgnarna då? Hallå, någon som glömt dom lr???

När jag bodde i min förra lägenhet fick jag en lapp i brevlådan från en granne som " Tyckte att jag låste min dörr för hårt!"! WTF, gräns på det va! Ut i skogen kärringjävel, så långt bort från civilisationen du bara kan komma!
Hon va även en sån som kunde dammsuga klockan sex och skaka mattor mot balkongräcket så det dånade i flera timmar efteråt! 

Jag längtar till den dagen Jockes hus är färdigrenoverat så han kan sälja det och köpa hus ihop med mig så vi slipper den här skiten!


 
 

*Slagborr är väl en sån man har till betongväggar? Lr;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0