Damtadam tadam

Ja jag ligger här i sängen och försöker nynna mig till sömns utan resultat.  Kan va för att jag är tondöv och inte ens kan nynna fint kanske;-)
Nej men seriöst, ska ju upp relativt tidigt imrogn så måste sova...men det gååår inte! Funderade på en promenix till med vovsingen men det är ju lite kusligt att va ute själv såhärdags, tror inte det skulle uppskattas av min kärlek om han fick reda på att jag va ute och promenerade i mörkret heller!

Damtadam ta dam...

Imorrn ska jag till Enköping för ett besök hos Johanna. Blir säkerligen en smarrig lunch någonstans innan vi åker hem och busar med William. Länge sen jag lärde honom nåt hyss nu;-) Blev lite skraj när Johanna hotade med att lära våra kommande barn ännu mer hyss så lika bra att låta bli kanske?!

Nej men fortsätta snurra omkring lite på nätet kanske...det värsta är att det blir så dyrt. Har redan beställt lite underkläder nu ikväll, dom har ju värsta rean inne på LaRedoute så då passade jag på!

Räkna får kanske?!
Puss

Kommentarer
Postat av: Ullis

Tyvärr.. men räkna får brukar inte funka.. Iaf inte för mig längre.. Istället för att tänka på hur de hoppar över de fina staketen o räkna hur många får det kommer, så brukar man bara villa iväg o tänka på annat..

2008-12-04 @ 14:28:06
URL: http://ulricas.blogg.se/
Postat av: emelie

haha.. räkna får gjorde jag faktiskt häromdagen..! å vet du..!! de funkade faktiskt..!! och till sist vart de lilla fåret uppäten av de stor monstret som fanns under det...!! (tror fåren hoppade över en bro lr nå sånt.. ;)kom även lite andra roliga djur inhoppandes ibland.. :P

2008-12-04 @ 18:55:54
URL: http://emionaventyr.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vi får hoppas att jag har något att skriva då, så jag kan ha den kvar:) puss

2008-12-04 @ 22:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0