Tisdag!

Idag har jag varit ledig!
Hade lite att göra på förmiddagen... sen åkte jag med en vän och son till Hälla i Västerås. Trevlig eftermiddag med
Shoppande en del på Ikea, lite glas och bla. spotlight-belysning till vitrinskåpet i vardagsrumemt samt att ha under köksskåpen i köket ovanför bänken. Blev nice, lite myspys belysning!

Väl hemma igen så möttes jag av nyskurade golv i hela lägenheten. Han kan han min älskling!!!

I helgen som var beställde jag en soffa på jobbet, tjoho!!!
Betald och klar så nu väntar vi bara på att den kommer hem hit från butiken i Eskilstuna. Den här veckan blir det och jag hoppas såklart det blir inom dom närmsta dagarna!
Nya soffa gör ju att jag vill pyssla och dona om en hel del i resten av vardgagsrummet också. Vid hemgång från jobbet igår shoppades det lite grönväxter samt snyyyygga krukor. Svarta med spets på... tänkte lägga in bilder men kameran ligger på laddning... kommer senare då!!!
Nu är jag sugen på nytt soffbord också... surfar runt lite men har ännu inte hittat precis det jag vill ha.
Sen är vi ju två som bor här och någon av oss tycker det är onödigt att byta ut allt när det inte är något fel på grejerna;-)
Jag, brukar få som jag vill tillslut så tjatar lite till... retas lite och säger att han ju kan vara glad över att jag inte vill byta ut tapeter och hela alltihop;-)
Ibland är det kul att retas!!!

Skulle ha tränat nu ikväll men tidsoptimist som man är så blev det för tajt om tid... allra helst när jag i sista minuten kom på att mina träningsskor samt träningskort ligger i våra kompisars bil efter att vi var och tränade sist.
"Det man inte har i huvet får man ha i bena!!!


Kalas i helgen ju, ska leta lite smarriga recept till buffén nu, skriva nota och sen kura ihop mig i soffhörnet hos min darling!

Trevlig kväll, vänner!

Kommentarer
Postat av: Nina

Det finns inget bättre än att få hålla på och pula hemma! Jag älskar förändring och när jag får till det sådär som jag tänkt och klurat ut blir jag så nöjd så jag skulle kunnna sitta och stirra på det omgjorda i timmar! :) Knäppt...



Hoppas soffan kommer snart!



KRAAAAM ♥

2010-02-24 @ 09:24:55
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0