Atjooooo!

Va tvungna att bege oss in till Apoteket idag, har ju gått åt en hel del alvedon så förrådet behövdes fyllas på plus att vi likt en vilsen själ på jakt efter vatten i öknen längtat efter nässpray så det inhandlades också!
Kände mig som värsta skabbet när jag klev in i Bålstas lilla centrum, aldrig har väl där varit så mycket folk på en och samma gång och det kändes som alla stirrade på mig med en och samma tanke:
"Gå hem och duscha o fräscha till dig kvinna!"
Haha, lr va det kanske tanken:
"Guuud vilka pupiller hon har, säkert hög på alvedon".
Näe så illa va det nog inte men ni vet själva hur ofräsch man kan känna sig även fast det säkert inte ser så hemskt ut som man tror!

Ja som ni säkert förstår känner jag mig inte i toppform så jag kryper ner under täcket i soffan ett tag till. Dricker mitt varma thé och suger på en Strepsil! Skönt att ha sällskap av älsklingen iaf även fast det är tråkigt att han också skulle behöva bli drabbad av bacilluskerna!

Puss Puss


Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter inge vidare.. krya på dej tjejen!!

2009-01-23 @ 15:45:13
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: mie

sugen på en ny bloggdesign? kolla in här: http://memie.blogg.se/2009/january/budgivning-rosa-design.html

2009-01-23 @ 15:54:02
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Alvedon det är grejer det, riktigt hög kan man bli ;) fast jag skulle nog ha rekommenderat er att köpa ibumetin istället, brukar hjälpa bättre när man har "influensavärk"...men neeej ring för guds skull inte mig för råd ;)hoppas att ni kryar på er snart själva har vi precis varit på Sarajevo och ätit, träffade dina föräldrar där också. Puss puss

2009-01-23 @ 20:26:49
URL: http://fruviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0