Hej igen!

Ja, som jag berättade tidigare så är det ju Tivoli och marknad i vår stad nu i helgen. Jag som hade sett fram emot att ta med mig mitt gudbarn och åka lite karuseller måste säga att jag blev något besviken, mestadels pga det kalla vädret!

För det första blev jag lurad av solen, när jag var ute och gick imorse så värmde solen på rejält och det var nästan så man kände sig aningens svettig väl hemma. Lättlurad som man är och i tron om att dagen skulle forstätta vara varm så klädde jag mig inte överdrivet varmt vilket man snart ångrade väl nere vid marknaden.
Det blåste ISBJÖRNAR, ja jag ljuger inte. Karusellerna var dessutom uppställda på en stor öppen parkering så där blåste det ännu värre, händerna var som isklumpar och gick knappt att böja på fingrarna när man skulle betala.

Ja och marknaden då, vilket skit måste jag säga! När man var liten har jag för mig att det fanns mängder av fina saker att köpa, ja till skillnad från nu iaf men kaske är det så att man blir mer kräsen med åren. En massa jäkla skrot står dom och försöker kränga bort till dom stackars barnen vars veckopeng bränner i fickan och som köper första bästa skitsak bara för köpandets skull. Lr? Rätta mig om jag har fel men visst är det så?!
Det ända stånden som kan vara någo tlockande är det goda tunnbrödet och viss del av marknadsgodiset men det klarar man sig ju även utan;-) Nej jag är nog en sån som hellre handlar det jag ska ha i en affär faktiskt!

Som sagt så var det ju även tivoli och där även karuseller, något tunnt utbud men lite lagom så där. Hade säkert varit mysigt att stå där i solen och mysa men nu stormade det ju som sagt isbjörnar och köandet till karusellerna blev till en riktig pina. Sen kan jag väl inte riktigt påstå att det ser särskilt inbjudande ut att hoppa upp i en karusell som sköts av en gammal skunk till karusellskötare som har fulltupp med att titta åt anant håll än på det han egentligen borde koncentrera sig på! Hua!
Min lillskrutta ville inte åka karuseller idag, förstår henne när vädret var som det var. Hon ville däremot köpa lotter och äta sockervadd:-) Självklart gjorde vi det, "Vinst varje gång" var ju ett säkert kort då man inte vill se tårar på sötnosen som annars kanske inte skulle vinna något!
Vi tittade på när lille William åkte karusell och leendet på hans läppar glömmer man inte, det värmer i hjärtat när man ser barn som verkligen trivs och har så roligt!

Ja frusna om tår och fingrar begav vi oss hemåt tidigare än väntat. Jag med en lillskrutta på armen som var trött i benen och med fullt av intorkad sockervadd på kläderna. Hon var stolt som tuppen över sin goseanka som blev hennes vinst i ett lotteri.
Vi vinkade av en stelfrusen Johanna som trots vinterjackan och sina varma kläder gick med bestämda steg till bilen för att värma upp sina stelfrusna skinkor med hjälp av rumpvärmen;-)
Även hennes gulliga mamma och syskonbarn var med oss under dagen vilket var mycket trevligt!

En god kopp kaffe med lillskruttans mamma fick det bli för att få tillbaka i värmen i kroppen innan jag begav mig hemåt igen! Hem till min darling som jag bara hann äta middag med innan han försvann iväg till jobebt för ännu en natts arbete.
Själv sitter jag ihopkrupen i soffan efter en kall promenad med hunden, känns inte som om jag gjort något annat än frusit idag så nu tänker jag stanna inne i värmen resten av kvällen!

Hoppas ni alla haft en trevlig lördag!
Puss o Kram




Kommentarer
Postat av: Johanna Viksell

Ja fy fan va kallt det var rent ut sagt...

2009-04-19 @ 21:27:02
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: Emilia

JA det är verkligen underbart att jag snart tar studenten. Kan knappt bärga mig. Vill att dagarna ska gå fortare:)

kram

2009-04-19 @ 21:31:50
URL: http://emiliaviksell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0